3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Başkan Tiryaki'den okul ziyareti

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, haftalık rutin okul ziyaretleri kapsamında Uluğbey İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

İlköğretim 1. sınıf öğrencilerine diş fırçası ve diş macunu dağıtan Tiryaki, iki ve üçüncü sınıfları da ziyaret ederek hem öğrencilerle sohbet etti, hem de bazı armağanlar verdi.

Daha sonra okul idarecileri ve öğretmenleriyle bir araya gelen Başkan Tiryaki, ilk olarak Altındağ'da devam eden çalışmalardan ve hayata geçirilmesi planlanan projelerden bahsetti.

Dört yıldır düzenli olarak gerçekleştirdiği okul ziyaretlerinin okullar kadar kendileri için de önemli olduğunu vurgulayan Tiryaki, "Bu ziyaretler sayesinde okulun ihtiyaçlarını öğrenip bu ihtiyaçları gidermek için elimizden geleni yapıyoruz. Son üç yıldır her hafta bir okulu ziyaret ediyoruz. Bu yaz 75 okula tadilat yaptık. Bütçe gelirlerimiz arttıkça eğitime daha fazla kaynak ayırıyoruz. Çünkü Altındağlı çocuklar için eğitimden başka çıkar yol olmadığını biliyoruz. Çocuklarımızın daha iyi bir eğitim almaları ve faydalı faaliyetlere yönelmeleri için gücümüzü aşmadığı sürece gelen her talebi dikkate almaya ve yerine getirmeye çalışıyoruz" dedi.

Altındağ'da yaşanan değişimden de bahseden Tiryaki, "Altındağ'da kentsel dönüşümün öncesinde sosyal dönüşümü sağlamak gerekiyor. Bunun için alt yapısıyla, toplu konutlarıyla, modern yaşam alanları, parkları, spor, kültür ve iş merkezleriyle kentsel dönüşümü sağlarken sosyal sorumluluk projeleri de üretiyoruz. Bu projeler kapsamında binlerce Altındağlı kadın ve çocuk her hafta sinemaya, tiyatroya ve kültür gezilerine götürülüyor. Bu sayede kentli olmanın nimetlerinden faydalanmaları sağlanıyor" diyerek okul müdürü ve öğretmenlere belediyenin faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 10:39:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?