3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Başkan Yaşar köyleri geziyor

YAŞAR, KÖY ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçeye bağlı köylere yaptığı ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor.

Tam kadro köyleri gezen Yaşar, vatandaşlar ile biraraya gelerek sorunlarını dinliyor ve eksiklikleri yerinde inceliyor.

Ziyaretlerine Aşağı Yurtçu köyü ile başlayan Yaşar, son olarak da Şehit Ali ve Fevziye köyüne giderek köylülerle bir araya geldi. Başkan Yaşar, köylerin sorunlarını çözme konusundaki kararlılığını dile getirterek, "Köylerimiz Yenimahalle içinde oturan vatandaşların aldığı hizmet kadar hizmet alacak. Ben ayaklarınıza kadar hizmet getirmek için geldim. Köylerimiz bu zamana kadar üvey evlat muamelesi görmüş ancak benim dönemimde görmeyecek" diye konuştu.

Başkan Yaşar, Şehit Ali ve Fevziye köyü sakinleri ile buluşmasına Başkan Yardımcıları, İmar, Fen İşleri, Yapı Kontrol, Temizlik ve Park Bahçeler Müdürleri ile birlikte tam kadro katıldı. Köylülerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Yaşar, ekibi ile birlikte köylülerle sohbet ederek sorunlarını dinledi. Köylerin ve köylülerin sorunlarını çok iyi bildiğini kaydeden Yaşar, "Bu sorunları teknik ekibimle birlikte incelemek üzere köylerimize geldik. Köylerimizin bu zamana kadar ihmal edildiğinin farkındayım. Ancak

bundan sonra ne oy kaygısı güderim ne de Yenimahalle merkez ve köy ayrımı yaparım. Herkes benim bölgemde eşit hizmet alacak. Siyasi görüşü ne olursa olsun, bana oy versin vermesin, Yenimahalle sınırları içindeki herkes benim için eşittir. Eğer 5 yıl sonra Yenimahalle'de ve köylerimde bana ait bir çivi görürsem ne mutlu bana" dedi.

Yaşar ayrıca, "Büyükşehir Belediyesi tarafından köy içleri ile ilgili yeni planlar oluşturuluyor. Bu planlarda köylülerin aleyhine birtakım sıkıntılar var. Bizim amacımız, köy içi planlar çıkarken köylülerin zararlı çıkmaması. Bu konuda köylülerimizin karlı çıkması için elimizden geleni yapacağız ve Ardından hızla işe başlayarak sorunları çözeceğiz" diye konuştu.

YAŞAR, KÖY ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2009 Perşembe 13:19:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?