3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Başkan Yaşar muhtarlarla tanıştı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçede bulunan mahalle ve köylerin muhtarlarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi.

Belediye binasında gerçekleşen tanışma yemeğinde, Yenimahalle'yi önümüzdeki 5 yıl içerisinde daha iyi yerlere getirebilmek için neler yapılabileceği tartışıldı. Başkan Yaşar'ın yanı sıra Başkan Vekili Başar Bal ve Başkan Yardımcısı Hakan Bilge Açıl'ın da katıldığı yemekte muhtarlar, kendilerini tek tek tanıttı ve bölgelerinin sorunlarını dile getirdi.

Muhtarların sorunlarını dinleyen ve onlarda yakınından ilgilenen Yaşar, iki ay arayla bu tip organizasyonlarla bir araya geleceklerini muhtarların bir başkan yardımcısına bağlı olacağını ve Yenimahalle'yi hak ettiği yerlere hep beraber taşıyacaklarını söyledi.

Yüz ölçümü bakımından Ankara'nın en büyük ilçesini dürüst, namuslu ve saydam bir yönetim anlayışıyla yöneteceklerini de sözlerine ekleyen Yaşar, "Seçim döneminde verdiğim tüm sözlerimin arkasındayım. Yenimahallemizi sizlerle beraber dürüst, namuslu ve saydam bir şekilde yöneteceğiz. Kaynakları doğru kullanacağız. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını doğru ve dürüst kullanacağız. Her zaman iç içe olacağız. Siyasi görüşü ne olursa olsun herkesi kucaklayacağız. Yanlışı sizden, doğruyu sizden öğreneceğim. sizlere, kendime ve halkıma çok güveniyorum" dedi. Yenimahalle'ye bağlı köylerin sorunlarıyla da yakından ilgilendiklerini belirten Yaşar, köylerle ilgili bir proje hazırladıklarını, her yere verdikleri hakların köylere de verileceğini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2009 Pazar 12:55:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?