3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Başkent derbisine doğru...

Hacettepe, Turkcell Süper Ligi'nin 22. haftasında başkent derbisinde karşılaşacağı Ankaragücü'nü yenerek bir galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Erdoğan Arıca yönetiminde yapılan antrenmanla futbolcular, düz koşunun ardından yarı sahada istasyon çalışması yaptı. Futbolcular, daha sonra el ele tutuşarak bir çember oluşturdu ve bu çemberin içinde top kapma çalışması yapıldı. Top kapma çalışması sırasında renkli görüntüler yaşandı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenman taktik amaçlı çift kale maçla sona erdi. Antremana sakatlığı bulunan Sandro katılmadı. Süper Lig'de 13 maç aradan sonra galip gelen Hacettepe'de futbolcuların neşeli oldukları gözlendi.

Antreman öncesinde açıklamalarda bulunan teknik direktör Erdoğan Arıca, Ankaragücü karşısında sahaya galibiyet için çıkacaklarını belirterek, "Önemli değil, çok önemli bir maça çıkıyoruz. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Ligde büyük bir puan savaşı oluyor. Üzerimizdeki takımları yakalamak için mutlaka kazanmalıyız" diye konuştu.

Mor-beyazlı futbolcular Ümit Tütünci ve Serkan Atak ise, uzun bir aradan sonra maç kazanarak üzerlerindeki stresten kurtulduklarını ifade ederek, Ankaragücü karşısında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

Hacettepe'de sakatlıkları bulunan Sandro, Tolga Seyhan ve İbrahim Şahin, zorlu Ankaragücü maçında forma giyemeyecek.
 

İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2009 Çarşamba 22:20:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?