3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Başkent'te elektrik kesintisi!

Dağıtım şebekelerinde planlanan yıllık periyodik işletme, hat bakım, onarım ve tesis çalışmaları nedeniyle Ankara'nın bazı yerlerine Perşembe günü elektrik verilemeyecek.

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, Çankaya, Altındağ, Keçiören, Sincan ile Polatlı ilçelerinin bazı yerlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Çankaya'da Huzur Mahallesi 50. Sokak ve civarına 09.00-14.00 saatlerinde, Altındağ'ın Hacı Bayram Veli Mahallesi Çankırı Caddesinin bir bölümü, Genel İş Sendikası, Kızılbey Vergi Dairesi, Çankırıkapı Sokak, Çiçek Sokak ve civarı, Anafartalar Polis Karakolu ve civarında ise 10.00-15.00 saatlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Keçiören'de Kuşcağız Mahallesi, Gazeller Caddesi, Tarhanlar Caddesi, Akkiraz, Güngörmüş, Engeller, Görkemli, Nurcan, Ataol, Bağcılar,6, 50, 188. sokaklar ve civarlarına 10.00-15.00 saatlerinde, Sincan'daki Selçuklu Mahallesi, Melih, Bilen, Çağrı, Köylü, Konsey, İbni Sina, Köşe, Kumru ve İspanyol sokaklarına ise 09.00-14.00 saatlerinde elektrik verilmeyecek.

Polatlı'da Beyobası Alaçorak Mahallesi, İstaş, Özgün Matbaa, Gıpta, GMS, Savvini Ayakkabı, Mustafa Sümer ve Hasan Sümer Beton Santralleri, Selamoğlu Nakliyat, Hükmü Peker, Erten Matbaa, Altınörs Tarım Makineleri, Babaoğlu Petrol, Toros Gübre, ÇTM Fırça Fabrikası, Durak Nakliyat, KMC Tarım Makineleri, Ozan Andezit, Ava Petrol, Kartavuk, Makromermer, Öztoklu Mermer, Özkanlar Petrol, Ayfor Çelik Kalıp, Türklife Asansör, Şirin Uzuner Petrol, Özbekoğlu Ltd. Şti, Ufuk Petrol, Sinan Güler Esa Ekmek, Aska Nakliyat'ta da 09.00-14.00 saatlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.
 

AA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2009 Salı 10:07:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?