3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Başkent'te feci kaza: 5 ölü

Ankara'da içinde 5 kişinin bulunduğu otomobil, kontrolden çıkarak karşı şeritten gelen otomobille çarpıştı. Kazada aynı oto içerisinde bulunan 5 genç hayatını kaybetti, diğer araçtaki 1 kişi de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, kaza akşam saat 21.00 sıralarında Mamak Doğukent Caddesi üzerinde meydana geldi. Mamak'tan Çankaya istikametine giden ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 06 DR 122 plakalı otomobil, aniden kontrolden çıkarak karşı şeritten gelen ve 06 AY 933 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle tamamen hurdaya dönen otomobilde bulunan 2 kişi olay yerinde diğer 3 kişi de hastaneye götürülürken hayatını kaybetti. Diğer araçtaki sürücü de olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada her iki araçta da büyük çapta maddi hasar meydana gelirken yol uzun süre trafiğe kapatıldı.

KAZADA ÖLENLERİN VE YARALININ İSİMLERİ BELİRLENDİ

Ankara'da akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 5 kişi ile yaralanan 1 kişinin kimlikleri belirlendi.

Yapılan incelemeler sonucunda hayatını kaybeden 5 kişi ile yaralanan 1 kişinin kimlikleri belirlendi. Kazada hayatını kaybedenlerin isimleri şöyle; Murat Alp, Alican Köksoy, Baybars Fırat Bahar, Batuhan Berk Aksu, Ulukan Şimşek. Diğer otomobilde bulunan ve yaralı olarak hastaneye kaldırılan bayan sürücünün isminin ise Banu Atena Andiç olduğu açıklandı
 

iha
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2009 Cumartesi 09:17:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?