3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Başkent'te hareketli saatler!

Ankara'da polis ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayan alkollü sürücü, ekipleri uzun süre peşinden koşturdu. Direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobili kaldırıma çıkan sürücü, kaçmak isterken kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Çetin Emeç Bulvarı üzerinde gece saatlerinde uygulama yapan polis ekipleri, şüphelendikleri Gökhan Ö. yönetimindeki 06 RMH 78 plakalı otomobili durdurmak istedi. Ekiplerin 'dur' ihtarına uymayan ve alkollü olduğu öğrenilen sürücü, uygulama noktasındaki dubaları yıkarak kaçmaya başladı.

Peşindeki ekiplerin 'dur' ihtarına uymayan alkollü sürücü, Çetin Emeç Bulvarı'ndan Konya yolu üzerine doğru kaçmaya devam etti. Polis ekiplerinin kurduğu barikatları da tek tek aşan alkollü sürücü Konya yolu üzerinden İnönü Bulvarı istikametine dönmek isterken, peşindeki ekiplerin sıkıştırması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırama çıktı.

Kaza yapan ve tekeri patlayan otomobil ile bir süre daha kaçmaya çalışan alkollü sürücü, aracın hareket kontrolünü kaybetmesi sonucu otomobili terk ederek yaya olarak kaçmaya başladı. Peşindeki ekipleri bir türlü atlatamayan Gökhan Ö. Dışişleri Bakanlığı binasının yanında kıskıvrak yakalandı. Gökhan Ö. annesinin evde rahatsızlandığı ve bunun için durmadığını iddia etti.

Polis ekiplerinin annesinin numarasını istemesi üzerine Gökhan Ö., ekiplerinin ısrarlı sorularına karşı cevap veremeyerek 'Alkollü olduğum için' kaçtım dedi.
Ekipler tarafından otomobil içerisinde yapılan aramada herhangi bir bulguya rastlanmazken, Gökhan Ö. ekipler tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü.
 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2009 Cuma 10:02:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?