3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Başkent'te 'Nuri Alço' operasyonu

Ankara polisinin suç örgütüne yönelik düzenlediği "Montaj-06" operasyonunda, gazete ilanıyla çalışmaya gelen sekreterlerin gazozlarına uyku ilacı katarak tecavüz ettiği iddia edilen 1 kişi ile şebeke üyesi 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalarda Sincan'da, galericilik yaptığı belirlenen Erdal K.'nın elebaşısı olduğu şebekenin tefecilik yaptığı, ödemeyenleri tehdit ettiği, bir kişinin silahla yaralanmasına karıştığı belirlendi.

Erdal K.'nın gazetelere 'sekreter aranıyor' ilanı verdiği ve iş için gelen 2 kızı bir süre çalıştırdıktan sonra gazozlarına uyku ilacı katarak tecavüz ettiği, genç kızların görüntüsünü de çektirerek şantaj yaptığı iddia edilirken, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda şebekeye yönelik "Montaj-06" operasyonu düzenlendi.

Operasyonda Erdal K., Hamit D., Ayhan V. ve Ayşe Ü. gözaltına alınırken, 2 adet ruhsatsız tabanca, çeşitli çapta fişek, çok sayıda çek-senet, bir adet çocuk pornosu içeren CD, 1 adet sustalı ele geçirildi. Zanlılar yapılan polis sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2009 Cuma 10:46:18
Güncelleme :3 Temmuz 2009 Cuma 11:03:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?