3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Baykal'la Aksu nikah şahidi oldu

ALİ BARANSEL'İN OĞLUNUN DÜĞÜNÜ SİYASET, SANAT VE SPOR DÜNYASINI BİRARAYA GETİRDİ

Cumhurbaşkanlığı eski Basın Danışmanlarından Ali Baransel'in oğlunun düğünü, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu'yu nikah masasında buluşturdu. Siyaset, sanat, spor ve medya dünyasından çok sayıda davetliyi biraraya getiren nikah, Beşiktaş marşı ve siyah-beyaz bayraklar eşliğinde kıyıldı.

Cumhurbaşkanlığı eski Basın Danışmanı, RTÜK eski Başkanı ve TGRT eski Genel Müdürü Ali Baransel'in oğlu Habip Ali Baransel, Semih Kalfa'nın kızı Fulya Kalfa ile hayatını birleştirdi. Genç çiftin Bilkent Oteli'nde düzenlenen düğün ve nikah töreni, siyaset, sanat, spor ve medya dünyasının tanınmış simalarını biraraya getirdi. Törene CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, Beşiktaş eski Başkanı Süleyman Seba, Beşiktaş Başkan

adaylığı için ismi geçen eski yönetici Murat Aksu, ayrıca İhlas Holding'i temsilen İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemil Aral, İhlas Haber Ajansı Genel Müdürü Fevzi Kahraman, İhlas Medya Grup Başkanı Nuri Elibol, İhlas Haber Ajansı Arkara Temsilcisi Batuhan Yaşar ve TGRT Ankara Temsilcisi Murat Odabaş ile Eskişehirspor'un golcüsü Ümit Karan, Galatasaraylı eski futbolcu Ümit Davala, sanatçı Sibel Turnagöl ve basın kuruluşlarının temsilcileri katıldı. CHP lideri Baykal, salona gelişinde Ümit

Karan ve Ümit Davala ile bir süre sohbet etti.

Habip Ali ve Fulya çiftinin nikah şahitliklerini CHP lideri Baykal, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Aksu, Beşiktaş eski Başkanı Seba ve gazeteci Cüneyt Arcayürek yaptı. Nikahı kıyan Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, genç çifte mutluluk dileyerek nikah defterini geline verdi. Nikah töreninin sona ermesiyle birlikte salonda dalgalanan Beşiktaş bayrakları eşliğinde Beşiktaş marşı çalındı.

CHP Genel Başkanı Baykal, nikah töreninin ardından genç çifti kutlayarak salondan ayrıldı. Bu arada Baykal, gazetecilerin, Ermenistan'la yaşanan protokol krizine ilişkin sorusunu, "Daha net bir şey yok. Bunu sonra konuşuruz" diyerek cevapsız bıraktı.

ALİ BARANSEL'İN OĞLUNUN DÜĞÜNÜ SİYASET, SANAT VE SPOR DÜNYASINI BİRARAYA GETİRDİ
ALİ BARANSEL'İN OĞLUNUN DÜĞÜNÜ SİYASET, SANAT VE SPOR DÜNYASINI BİRARAYA GETİRDİ
ALİ BARANSEL'İN OĞLUNUN DÜĞÜNÜ SİYASET, SANAT VE SPOR DÜNYASINI BİRARAYA GETİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2009 Pazar 00:49:01
Güncelleme :11 Ekim 2009 Pazar 15:16:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?