3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Bebeğiyle intihara kalkıştı

Başkentte eşi tarafından terk edilen genç kadın, birkaç aylık bebeği ile birlikte intihara teşebbüs etti.

Edinilen bilgiye göre, Keçiören Nuri Pamir Caddesi'ndeki bir dershanenin 3. katında balkona çıkan Oya G. (19), eşinin kendisini terk ettiğini ve kimsenin kendisine yardım eli uzatmadığını belirterek, birkaç aylık bebeği ile birlikte intihara kalkıştı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kadının aşağı atlama ihtimaline karşı branda açarken, vatandaşlar da brandayı tutmak için itfaiye ekiplerine yardım etti. Polis ekipleri çevre güvenliği alarak kadını ikna etmeye çalıştı. Kadının bebeğini aşağı sarkıtması üzerine polis ekipleri Ankara İl Sağlık Müdürlüğü'nden yardım istedi.

Bu sırada olay yerinde toplanan yüzlerce vatandaş ise polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Yaklaşık 3 saat sonra Ankara İl Sağlık Müdürlüğü'nün aracılığıyla ulaşılan bir psikolog, 112 Hızır Acil ekiplerinin yardımıyla olay yerine getirildi. Psikolog yardımıyla ikna edilerek aşağı indirilen genç kadına çevredeki vatandaşlar tepki gösterdi.

Polisin aldığı güvenlik önlemleri altında polis aracına bindirilen genç kadın karakola götürülürken, bebek ise sağlık görevlileri tarafından ambulansla hastaneye götürüldü.

Bazı vatandaşların bu sırada psikolog lehine slogan atması dikkat çekti

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2009 Cumartesi 09:08:33
Güncelleme :1 Ağustos 2009 Cumartesi 09:14:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?