3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Belediye binlerce fidan dağıttı

Yenimahalle Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle gelenekselleşen 'Sevgiyi anlatmanın en güzel yolu, her fidan bir can' projesi kapsamında vatandaşlara binlerce fidan dağıttı.

Yenimahalle'de 5 ayrı noktada gerçekleştirilen fidan dağıtımına katılan herkese sevginin toprakla büyümesi ve ilelebet isimlerinin yaşaması için boylu fidan hediye edildi. 3 senedir başlatılan fidan dağıtımından dolayı Yenimahalleliler Başkan Ahmet Duyar'a teşekkür ettiler.

Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, "Yüreklerimizden sevginin eksik olmaması dileğiyle herkesin Sevgililer Günü'nü kutluyorum, her şeyin özü sevgidir, Sevgililer Günü'nde sevgimizi, yaratılanı severiz yaratandan ötürü prensibiyle her şeye göstermeliyiz. Ailemiz, annemiz, babamız, evlatlarımız, vatanımız, bayrağımız, değerlerimiz bizim için birer sevgilidir. Bu nedenle sevgimizi sevenlerimizin hak ettiği değeri onlara vererek gösterelim" dedi.

Dağıtılan fidanlarla sevgilerinin tabiata akmasını sağlamayı hedeflediklerini kaydeden Başkan Duyar, "Sevgiyi anlatmanın en güzel yolu, her fidan bir can parolası ile vatandaşlarımıza hediye ettiğimiz fidanlarımızla hem daha yeşil bir Yenimahalle gerçekleştirmeyi hedefliyoruz, hem de isimlerimizi gelecek kuşaklara aktararak sevgimizin tabiata akmasını sağlıyoruz" diye konuştu.

Çayyolu, Batıkent, Gazi Mahallesi, Yenimahalle 5. Durak ve Karşıyaka İş merkezi önünde yapılan dağıtım törenine çok sayıda vatandaş katılarak, günün anısını fotoğraf çekildiler. Binlerce fidan sevgiyle toprağa kavuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2009 Cumartesi 20:52:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?