3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Belediye-emniyet elele

Yenimahalle Belediyesi ve Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğü birlikte denetimlerde bulunacak.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürü Savaş Demirel'i makamında ziyaret etti.

Bir araya gelen ikili, Yenimahalle halkının güvenliğinin öncelikleri olduğunu belirterek koordineli bir şekilde, güvenlik zafiyetine izin vermeden Yenimahalleliler için çalışacaklarını belirttiler. İkili, okul önleri ve internet salonları konusunda daha hassas olunması gerektiğinin altını çizdi.

Halkın huzuru ve güvenliğinin her şeyden öncelikli olduğunu belirten Başkan Yaşar, "Vatandaşlarımız evlerinde huzurlu bir şekilde uyumalıdır. Bunun için birbirimize destek olacağız. Yenimahalle sınırlarında yaşayan herkes güvende olduğundan emin olmalıdır. İnternet salonu ve okulların güvenliği çok çok önemli. Bunun için İlçe Emniyet Müdürlüğü ile birlikte her türlü işbirliğine hazırız" dedi.

Yenimahalle'nin güvenli bir ilçe olduğunu ifade eden İlçe Emniyet Müdürü Savaş Demirel ise, ilçede yaşanan olay sayısının çok az olduğunu kaydetti. Yenimahalle sınırlarında bazı okulların önüne polis memuru koyacaklarını söyleyen Demirel, "İşimiz geleceğe güvenle bakan toplum oluşturmak. Bu yüzden ilk olarak öğrencilerden başlıyoruz. Başkanımıza da verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2009 Çarşamba 10:02:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?