3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Belediye muhtarlıkları yeniledi

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, yenilenen Altıağaç Mahallesi Muhtarlığı’nı ziyaret etti. Modern görüntüsüyle dikkat çeken muhtarlıkta incelemelerde bulunan Akgül, Altıağaç Mahallesi Muhtarı Amir Çime’yle de sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Modern Muhtarlıklar

Mamak Belediyesi Harman, Altıağaç, Tepecik ve Demirlibahçe mahallelerindeki muhtarlık binaları yeniledi. Muhtarlık binaları tüm ihtiyaçlara karşılık verecek şekilde planlandı. Tek tip olarak planlanan muhtarlık binalarında, sekreter odası, muhtar çalışma odası yer alıyor. Toplam 35 metrekare büyüklüğündeki muhtarlıklarda mutfak ve lavabo da bulunuyor.

Akgül, Muhtarlık Binasını Ziyaret Etti

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Meclis Başkan Vekili Erdal Ak ile birlikte yenilenen Altıağaç Mahallesi Muhtarlığı’nı ziyaret etti. Akgül, muhtarlıkta incelemelerde bulunarak, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Altıağaç Mahallesi Muhtarı Amir Çime de Başkan Akgül’e mahalleyi modern bir muhtarlık binasına kavuşturduğu için teşekkür etti.

Etle Tırnak Gibiyiz
etle tırnak gibi olduklarının altını çizen Başkan Akgül, “Muhtarlarımız vatandaşlarla diyalogumuzun başladığı nokta. Muhtarlıklar binaları da mahalle halkının temsil edildiği yer. Yaptığımız çalışmalarla muhtarlarımız artık çağdaş binalarda hizmet veriyor ve vatandaşlarımız daha hızlı ve kaliteli hizmeti alıyor” diye konuştu.

Sorunları Dinledi

Muhtar Amir Çime’yle de mahalledeki sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulunan Başkan Akgül, “Sorunlara popülist bir yaklaşımla eğilmiyoruz. Mamak’taki tüm mahallerimizi için, kalıcı çözümler üretmek için çalışıyoruz. Planlarımız ve projelerimiz bu yönde. Muhtarlarımızla sık sık bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulunuyoruz. Mevcut olan iletişimi daha da güçlendiriyoruz. İstişare toplantılarımızda Mamak için neler yapabileceğimizi tartışıyoruz” dedi.
Yerel yöneticiler ve muhtarlar olarak
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2009 Cuma 13:12:14
Güncelleme :11 Aralık 2009 Cuma 13:14:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?