3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Belediyeden hastalara yardım eli

Ankara’nın metropol ilçelerinden Mamak ilçesinde yaşamını sürdüren 220 Kg ağırlığında 2 Obez Hastasının tedavisi için Mamak Belediyesi yardım elini uzattı.

Mamak Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Hizmet Ekibi, kiloları 220 kg. fazla olan ve yürüyemeyen iki obez hastayı evinde ziyaret ederek tedavi altına alacak.Bugün Mamak Belediye Başkanı ve Sağlık ekibi hastaları evinde ziyaret ederek, muayeneleri evlerinde yapılacak olan 2 obaz hastanın,sağlık durumları kontrol altına alınacak.

Obezite tedavisi için de tedavi edilmeye başlanacak olan her iki hasta için Mamak belediyesi yardım elini uzattı.Her türlü tedavileri Mamak Belediyesi tarafından karşılanacak olan Obez hastaların trdavisi için Prf.Dr.Fikret İleri ve Prf.Dr.İlhan Yetkin,Doç.Dr.Mehmet Cindoruk ile Uzman Dr. Haluk İçgenç ve Ekibi Muayenede hazır bulunacak ve tedavileri için çareler arayacaklar.

Akdere’de ikamet eden Güntekin Demirtaş, ve Araplar Mahallesi’nde ikamet eden Nuray Çay’ın evine Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Prf. Dr. Fikret İleri, Prf. Dr. İlhan Yetkin, Doç. Dr. Mehmet Cindoruk, Uzman Dr. Haluk İçgenç ve Sağlık ekibi gidecek.

Mamak Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Hizmeti ekibinin “İşte Hayat “Projesi kapsamında Güntekin Demirtaş ve Nuray Çay evlerinde ilk muayeneleri yapılarak zayıflama programına alınacaklar.
 

Abdullah Ortaç/Mamak Kenthaber
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2009 Çarşamba 09:26:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?