3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Belediyeden kırtasiye yardımı

Mamak Belediyesi, Eğitime % 100 Destek Projesi kapsamında öğrencilere, içinde A’dan Z’ye bütün kırtasiye malzemelerinin bulunduğu 5 bin adet çanta yardımında bulundu.

Hamdi Bulgurlu İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törende, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç 3 öğrenciye temsile olarak çanta verdi.

5 Bin Çanta Yardımı

Mamak Belediyesi, 2009-2010 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte içinde öğrencilere A’dan Z’ye bütün kırtasiye malzemelerinin bulunduğu 5 bin adet çanta yardımında bulundu. Çantalar, okul müdürleri tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere verilecek. Kırtasiye yardımı Hamdi Bulgurlu İlköğretim Okulu’ndan başladı. Okul bahçesinde düzenlenen törene Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kalkınmanın Temeli Eğitim

Törende konuşan Başkan Akgül, 2009-2010 eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi. Ülke olarak kalkınmamızın temelinde eğitimin yattığına dikkat çeken Akgül, bu zorlu yolda öğretmenlerin önemine vurgu yaptı. Akgül, “Bu kutsal görevlerinden dolayı öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Destek Sürecek

Yerel yöneticiler olarak imkanları ölçüsünde eğitime gerekli katkıyı yapacaklarını belirten Akgül, öğrencilere seslenerek, “Sizler ileride bizlerin bulunduğu yerlere geleceksiniz. Öğretmen, doktor, mühendis, belediye başkanı olarak. Şimdiden bu eğitimi çok iyi almanız gerekiyor” diye konuştu. Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Akgül, öğretmenlerinin sözlerini kulak ardı etmemelerini istedi. Akgül, öğrencilerden yılsonunda başarılı bir karnenin de sözünü aldı.

Akgül’e Teşekkür

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç da, Başkan Akgül’e desteğinden dolayı teşekkür etti.
Kılıç, “Başkan Akgül, gerek okullarımızın tadilatı, tamiratı gerekse personel ve araç ihtiyacı olsun bize birçok alanda sonsuz destek veriyor. Başkan Akgül’ü bu duyarlılığından dolayı kutluyorum” dedi.

3 Öğrenciye Çanta

Tören sonunda Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç temsili olarak 3 öğrenciye çanta verdi. Akgül ve Kılıç öğrenci ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2009 Salı 13:03:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
melike zehra yılmaz IP: 88.230.203.xxx Tarih : 27.10.2012 15:14:45

ben 4-a  sınıfı  melike  zehra yılmaz   çok  akıllıyım  ama selma  ögretmenim çok  iyi  biridir