3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Belediyelerden ortak etkinlik

ÇANKAYA BELEDİYESİ, GÖLBAŞI VE ELMADAĞ BELEDİYESİ İLE ORTAK ETKİNLİKLER YAPACAK

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ve Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin ile birlikte ortak hizmet ve etkinlikler için işbirliği yapacak.

Çankaya Belediye Meclisi'nin oy birliğiyle kabul edilen iki karara göre, CHP'li Çankaya Belediyesi MHP'li Gölbaşı Belediyesi ve AK Partili Elmadağ Belediyesi ile ortak hizmet ve etkinlikler için işbirliği yapacak. Gölbaşı Belediyesi ile "Ankara Taşı"nın tanıtımını amaçlayan bir festivalin organize edilmesi ve aynı konuda bir sempozyum düzenlenmesi konularında işbirliği gerçekleştirme kararı alan Çankaya Belediye Meclisi, Elmadağ Belediyesi ile de Elmadağ'da bulunan ve şu anda atıl vaziyette olan 60

ton/saat kapasiteli asfalt plentinin atıl vaziyetten kurtarılarak ortak menfaatler doğrultusunda kullanılması konularında bir protokol imzalanması için Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık'a yetki verdi.

Konuyla ilgili Çankaya Belediyesi'nden yapılana açıklamada, Çankaya Belediyesi'nin Ankara'nın ekonomisini, sosyal ve kültür hayatını geliştirmek amacı doğrultusunda parti ayrımı gözetmeksizin tüm belediyelerle işbirliği yapmaya hazır olduğu belirtilerek, "Ankara hepimizin ortak evidir. Bu ortak evi güzelleştirmek ve daha yaşanılır kılmak bizim en temel ilkemizdir ve bu doğrultuda Büyükşehir Belediyesi de dahil olmak üzere Ankara'daki tüm belediyelerle ortak mesai yürütmeye hazırız. Daha önce Ayaş ve

Kalecik Belediyesi ile gerçekleştirdiğimiz işbirliğini, Gölbaşı ve Elmadağ Belediyeleriyle de hayata geçiriyor olmaktan dolayı son derece mutluyuz" denildi.

ÇANKAYA BELEDİYESİ, GÖLBAŞI VE ELMADAĞ BELEDİYESİ İLE ORTAK ETKİNLİKLER YAPACAK
İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2009 Cuma 12:54:02
Güncelleme :11 Aralık 2009 Cuma 14:19:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?