3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Çankaya'dan Kalecik'e ziyaret

Geçtiğimiz günlerde Çankaya Belediyesi ile Kalecik Belediyesi arasında imzalanan "Kalecik Festivali'ne Destek" protokolü çerçevesinde Çankaya Belediyesi'nden bir heyet Kalecik Belediyesi'ni ziyaret etti.

Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ulusoy başkanlığındaki heyet, Kalecik Belediye Başkanı Nevzat Şahin ile festival hazırlıklarını değerlendirdi.

26-27 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Kalecik Karası Festivali için yapılacak mekansal düzenlemelerin ve festival programının değerlendirildiği ziyaret sırasında, Çankaya Belediyesi heyeti festivalin mekansal hazırlığı için yapılabilecek düzenlemelerin ayrıntılarını saptamak üzere festival alanında incelemelerde bulundu.

Kalecik Belediye Başkanı Şahin, Çankaya Belediyesi heyetine Kalecik Karası'nın yetiştirildiği üzüm bağlarını ve şarap üretim tesislerini de gezdirerek bilgi verdi. Ziyarete ilişkin olarak Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ulusoy, "Kalecik'in hem üzüm ve şarap üretimi hem de doğa ve festival turizmi açısından önemli potansiyeller içerdiğini bizzat yerinde gördük. Kalecik'in Ankara'da ve ülke düzeyinde tanıtımı açısından Kalecikli dostlarımıza gerekli desteği vermeye hazırız. Kalecik Karası'nın ve Festivali'nin iyi tanıtılması, turizmin gelişimi ve istihdamın artışı açısından Ankara için son derece olumlu olacaktır" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2009 Perşembe 12:16:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?