3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Çankırılılar'dan belediyeye ziyaret

Ankara Çankırılılar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'i ziyaret etti.

Ankara Çankırılılar Derneği yönetimi, görev dağılımını yaptıktan sonra ilk resmi ziyaretini Pursaklar Belediyesi'ne yaptı. Mustafa Sansarlıoğlu başkanlığındaki heyette yeni yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'i tebrik eden Sansarlıoğlu, "Ankara'daki tek Çankırılı Belediye Başkanı Pursaklar'da seçilmiştir. Pursaklar, Çankırılılar için çok önemli bir ilçemizdir. Belediye başkanımızın tekrar seçilerek görevine devam etmesi, bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Biz burada kendimizi evimizde ve sanki memleketimizde gibi hissediyoruz. Sayın belediye başkanımıza bu güne kadar derneğimize yapmış olduğu çalışmalar için teşekkür ediyorum" dedi.

Hemşehrileriyle birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Çetin ise, "Öncelikle genel kurulunuzun hayırlı olmasını diliyorum. Yönetimde görev alan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Çankırılıların birlik ve beraberliği beni mutlu etmektedir. Sivil toplum kuruluşlarına önem veren bir belediyeyiz. Onlarla birlikte çalışarak ortak aklın bulunacağına inanıyoruz. Biz bu güne kadar tüm derneklere olduğu gibi Ankara Çankırılılar Derneği'ne de maddi ve manevi olarak destek vermeye devam edeceğiz. Yapacağınız tüm çalışmalarda şimdiden başarılar diliyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2009 Cuma 14:45:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?