3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Cavcav, transferde 6 milyon TL harcadı

Turkcell Süper Ligi'nde sıkıntılı günler yaşayan Gençlerbirliği'nin devre arası transfer döneminde 6 milyon TL harcadığı öğrenildi.

İHA muhabirinin aldığı bilgiye göre, genellikle transfer dönemlerinde ucuz fiyata yetenekli oyuncular bularak bunları gelecekte yüksek bonservis bedelleriyle satan Gençlerbirliği'nde, başkan İlhan Cavcav bu kez elini cebine atmak zorunda kaldı.

Ligin ilk yarısını küme düşme hattının hemen üstünde tamamlayan Gençlerbirliği'nin devre arası transfer döneminde transferler için tam 6 milyon TL harcadığı öğrenildi.

Ligin ikinci yarısında korkulu rüya görmek istemeyen Gençlerbirliği, tam 7 futbolcuyu renklerine bağladı. Başkent temsilcisinin bu 7 futbolcunun kendilerine ve kulüplerine toplam 6 milyon TL ödeme yaptığı ifade edildi. Gençlerbirliği, devre arası transfer döneminde Ankaragücü'nden Cem Can, Ankaraspor'dan Eren Aydın ve Gaziantepspor'dan Mehmet Polat'ı bonservis bedeli ödemeden almıştı.

Gençlerbirliği, Sırbistan'ın Cukaricki takımında kaleci Bojan Isailovic, Avustralya'nın Central Coast Mariners takımında ön libero Mile Jedinak, Portekiz'in Vitoria Guimares takımında Kamerunlu sol bek Jacques Momha ve Hollanda'nın Ado Den Haag takımında gurbetçi kanat oyuncusu Hurşit Meriç'i ise bonservis bedeli ödeyerek renklerine bağlamıştı.

Tüm bu futbolcular için 6 milyon TL ödeme yapan Gençlerbirliği'nin ligin ikinci yarısında göstereceği performans merak konusu oldu. Başkent temsilcisi, ikinci yarıya deplasmanda Kayserispor'u 3-1 mağlup ederek iyi bir giriş yapmıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2009 Çarşamba 14:12:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?