3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

CHP'de Sevigen krizi!

CHP İstanbul Milletvekili Ali Topuz, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen'in durumunun bugün Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında ele alınacağını belirterek, "Kurulumuzun ciddiyetinden şüphem yok. Herhalde bir tedbir düşüneceklerdir" dedi.

Adı İstanbul'da bir arsa yolsuzluğuna karışan CHP Genel Sekreter Yardımcısı Sevigen'in durumu parti içinde tartışılıyor.

Dün bir basın toplantısı düzenleyerek istifa etmeyeceğini açıklayan Sevigen'in partideki geleceği, bugün MYK toplantısında ele alınacak. Meclis'te gazetecilerin konuyla ilgili sorularını cevaplayan CHP İstanbul Milletvekili Ali Topuz,
bu konuda bugün konuşmayacağını, çünkü bugün CHP'nin Merkez Yönetim Kurulu'nun toplanacağını ifade etti.

Topuz, "Bu toplantı bitmeden bizim birşey söylememiz doğru olmaz. O toplantı bitsin ondan sonra belki yarın bir açıklama yaparım" dedi. 'Bir beklentiniz var mı?' şeklindeki soru üzerine Topuz, "Beklentim var tabi. Birşey çıkması lazım. Onu beklememiz lazım. Kurulumuzun ciddiyetinden kuşkum yok. Herhalde bir tedbir düşüneceklerdir" diye konuştu.

Topuz, 'Bu tedbir istifa mı?' sorusuna ise, "Onu bilemiyorum. Onu bir görelim. Onların takdir hakkını ben kullanmayayım. Ama yarın ben bu konuda kendi düşüncelerimi açıklayacağım" karşılığını verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 14:36:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?