3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

CHP'den Tekel işçilerine aşure

ÇANKAYA'DAN TEKEL İŞÇİLERİNE AŞURE

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Hakkı Süha Okay, il ilçe başkanları ve belediye başkanları eylemlerini Türk-İş binasında sürdüren Tekel işçilerine destek ziyaretinde bulundu.

CHP Ankara İl Başkanı Ali Yıldızlı, CHP Çankaya İlçe Başkanı Cudi Gökalp Çalışkan, Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Ayaş Belediye Başkanı Ali Başkaraağaç'ın da hazır bulunduğu destek ziyaretinde işçilere belediyeler tarafından hazırlanan aşure dağıtıldı.

Tekel işçilerinin büyük sevgi gösterisiyle karşıladığı Okay, ülkenin dört bir yanından gelen Tekel işçilerine 'Bu muharrem ayında CHP olarak tekel işçilerinin her zaman yanında olacağız, aşure çeşitli ürünlerden oluşur, her ürünün farklı tadı vardır, bu ürünler de birleşerek bir bütün oluştururlar, işte açılım budur' şeklinde seslendi.

Çankaya Belediyesi'nin kurduğu stantda işçilere aşureyi Çankaya Belediyesi Başkanvekili Fazıl Güleken dağıttı.

Kızılay çevresine çıktığı her fırsatta Türk-İş Genel Merkezi'nde eylem yapan Tekel işçilerini ziyaret eden Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, 2010 yılında sorunlarının çözülmesini dilediği işçilerle sohbet etti.

Tanık, "Ekmeğinin peşinde hayat mücadelesi veren, tüm zorluklara rağmen dimdik duruşlarıyla örnek olan siz kardeşlerimizle gurur duyuyoruz. Umut ediyorum ki, yeni yılda hak ettiğiniz geleceği kuracaksınız. Sizleri sevgiyle kucaklıyorum" şeklinde konuştu. Tanık, daha sonra işçilere karanfil dağıttı.

ÇANKAYA'DAN TEKEL İŞÇİLERİNE AŞURE
İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2009 Çarşamba 17:36:01
Güncelleme :30 Aralık 2009 Çarşamba 18:41:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?