3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

CHP'li Şahin'e yoğun destek

29 Mart Mahalli Seçimlerinde Mamak ilçesi yoğun seçim çalışmalarına sahne oluyor.CHP’nin iddialı olduğu Mamak ilçesinde CHP Başkan Adayı olan Veli Gündüz Şahin’e destek çığ gibi büyüyor.

Veli Gündüz Şahin’in Gaziler Sokak’taki merkez seçim bürosunda Gündüz’ü ziyaret eden S.S. Mamak Servisçiler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Tekin Göksülük ve Yönetim Kurulu üyeleri Mamak’ta değişimden yana olduklarını ve Şahin’e destek vereceklerini açıkladılar. Veli Gündüz Şahin’in projeleri hakkında bilgi alan Servisçiler, tüm üyeleri ile bu projelerin gerçekleşmesine destek olacakları sözünü verdiler.

Veli Gündüz Şahin, Mamak Servisçiler Kooperatifi üyelerine yaptığı açıklamada yönetime gelir-gelmez ilk işinin Doğukent Üniversitesi’ni yaşama geçirmek olacağını kaydetti ve şunları söyledi:

“Doğukent Üniversitesi Mamak’ın geleceğini değiştirecek. En önemlisi yeni istihdam alanları yaratacak. Eğer yaşama geçerse sizlerde buradan taşımacılık yapacaksınız. Üniversite Projesi hazır, hemen uygulamaya geçilecek. Doğukent Üniversitesi’ne sizin araçlarınız gidip-gelecek. Mamak’ta üniversiteyi mutlaka kuracağız.”

Abdullah ORTAÇ- MAMAK, KENTHABER
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 12:56:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?