3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Cumhurbaşkanı Gül yarın Kayseri'de

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 11 Ekim Pazar günü çeşitli tören ve açılışlara katılmak üzere Kayseri'ye gidecek.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre Gül, Çevre ve Orman Bakanlığı'nın sedir tohumu ekimi törenine katılmak üzere yarın Kayseri'ye gidecek.

Akşam da Kayseri Sanayi Odası'nda işadamlarına ödül töreni ve yemekli toplantısına iştirak edecek olan Cumhurbaşkanı Gül, 12 Ekim Pazartesi günü Kayseri Sanayi Odası'nda düzenlenecek "Türkiye Sanayisine Sektörel Bakış: Mobilya Sanayi" konulu konferansa katılacak. Gül, daha sonra Bosna-Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Üyesi Haris Silajdziç ile biraraya gelecek ve iki lider birlikte ortak basın toplantısı düzenleyecek.

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü'nü ziyaret ederek üniversite öğrencileri ile birlikte öğle yemeği yiyecek olan Gül, ardından üniversitenin 2009-2010 akademik yılı açılışı törenine katılacak. Törende Erciyes Üniversitesi Senatosu tarafından Gül'e fahri profesörlük unvanı tevdi edilecek.

Erciyes Üniversitesi Kampüsü içinde yer alan Şahinur Dedeman Kemik İliği Nakil Hastanesi, Gülser-Mustafa Gündoğdu Merkez Laboratuvarı ve Türkan-Tuncer Hasçalık Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu binalarının açılışını da gerçekleştirecek olan Gül, daha sonra Melikşah Üniversitesi'nin açılışı ile 2009-2010 akademik yılının başlaması dolayısıyla düzenlenen törene katılacak. Akşam yemeğinde Kayserili hayırseverlerle biraraya gelerek plaket takdim edecek olan Cumhurbaşkanı Gül, aynı gün Ankara'ya dönecek.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2009 Cumartesi 15:24:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?