3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Damsız giremeyince katil oldu

Ankara'da bir bara damsız olarak içeri alınmadıkları gerekçesiyle olay çıkaran kişiler, ertesi gün barı basarak otopark görevlisini silahla öldürdü.

Alınan bilgiye göre, Çankaya Güvenlik Caddesi üzerinde bulunan Overall Bar'a girmek isteyen kişiler, 'damsız' oldukları gerekçesiyle içeri alınmadı. İçeri giremeyen şahıslar bar görevlileriyle tartışarak olay çıkardı.

Ertesi gün ağabeyi Özgür T. ve arkadaşlarıyla birlikte bara gelen Alper T. barın güvenlik görevlileriyle tartıştı. Tartışma sırasında üzerinde taşıdığı silahla ateş açan Alper T.'nin ağabeyi Özgür T., barda güvenlik görevlisi olarak çalışan Sedat Y.'yi göğsünden vurdu.

Ağır yaralanan Sedat Y. kaldırıldığı Özel Güven Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Cinayet Büro Amirliği'ne bağlı ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda Alper T., ağabeyi Özgür T. ile birlikte Sercan Ç., Kenan Ç., Erkan B. ve Halil Mehmet E. yakalanarak gözaltına alındı.

Şahıslar yapılan sorgulamanın ardından savcılığa sevk edildi. Olayda ölen otopark görevlisi Sedat Yayla'nın ise evli ve 4 aylık bir bebeğinin olduğu öğrenildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2009 Cumartesi 14:35:19
Güncelleme :25 Temmuz 2009 Cumartesi 14:47:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?