3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Dempa'da kura çekilişi yapıldı

DEMPA'DA KURA ÇEKİLİŞİ YAPILDI

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde en büyük sanayi yatırımlarından biri olan Demir Çelik ve Çimento Pazarlamacıları Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin (DEMPA) kura çekilişi yapıldı.

Çekilişte sanayicileri yalnız bırakmayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilk kura çekilişini yaparak herkese hayırlı olmasını diledi. Noter huzurunda 150 sanayi işletmesinin işyerleri için yapılan çekilişe, DEMPA Başkanı Mustafa Dağlı, ATİSAN Başkanı Yaşar Özelge ve çok sayıda işyeri sahibi katıldı. Kura çekilişinin ardındın bir konuşma yapan Başkan Yaşar, "Türkiye, içinde bulunduğu bu ekonomik krizden istihdam yaratacak sanayicilerin desteğiyle çıkar. Ana sorun işsizliktir ve çözümü de sizlerdedir. El ele vererek daha iyi hizmetler vereceğiz" dedi.

İnşaatın bitmesinin ardından sitenin ana yollarla bağlantısının sağlanması, asfalt çalışmaları, su sorunun çözümü ve altyapı çalışmaları ile ilgili eksiklikler konusunda gereken desteği sağlayacağını belirten Yaşar, "Biz gerekli hizmeti sağlayacağız, sizler de istihdam yaratacaksınız. Sonunda da Türkiye kazanacak. Üretim yapan sanayiciye yerel yönetimlerin destek olması gerekiyor. Üretimi canlandırmak için herkes üzerine düşeni yapmalıdır" diye konuştu.

Yaşar'a verdiği destekten dolayı teşekkür eden DEMPA Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dağlı, "Bugün bizi yalnız bırakmadınız. Her zaman olduğu gibi yanımızdasınız. El ele vererek ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

DEMPA'DA KURA ÇEKİLİŞİ YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2009 Cumartesi 12:56:05
Güncelleme :10 Ekim 2009 Cumartesi 14:15:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?