3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Derneklerden hemşerilerine destek

Ankaralılar Derneği Mamak Şubesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltılı istişare toplantısında Başkent’te faaliyet gösteren Ankaralı Dernekler bir araya geldi. Toplantıda dernekler, 29 Mart yerel seçimlerinde Ankaralı adayları destekleme yönünde görüş beyan etti.

Ankaralı Dernekler Mamak’ta Buluştu

Ankara Dernekleri Mamak’ta buluştu. Ankaralılar Derneği Mamak Şubesi’nin ev sahipliğinde AHİD Çankaya, Sincan, Keçiören, Etimesgut, Gölbaşı Şubesi, Çamlıdere Köy Dernekler Birliği, Kutludüğün, Kıbrısköyü, Karaağaç, Karaşar, Köseler, Saray, Kusunlar, Ortaköy, Bayındır, Yeni Bayındır dernek başkanlarının katılımıyla Abidinpaşa Lale Restoran’da kahvaltılı istişare toplantısı düzenlendi. Hemşerilerin hasret giderdiği kahvaltının odağına yaklaşan 29 Mart yerel seçimleri vardı. Oldukça samimi geçen toplantıda, Ankaralı Dernekler, Ankaralı adayları destekleme yönünde görüş beyan etti.

“Olaya Partizanca Yaklaşmıyoruz”

Ankaralılar Derneği Mamak Şubesi Başkanı Hasan Hüseyin Uğraş, mevcut belediyelerde hiçbir Ankaralının belediye başkanı adayı gösterilmemesinin kendilerini çok üzdüğünü belirtti. Yerel seçimlerde il ve ilçelerde Ankaralı adayları destekleyeceklerini söyleyen Uğraş, “Sadece Büyükşehir’de hemşerimiz Mansur Yavaş aday gösterildi. İlk tercihimiz hangi partiden aday olursa olsun Ankaralı adayları desteklemek. Bizim partilerle ve partilerin tercihleriyle kesinlikle bir işimiz yok. Bu olaya da partizanca yaklaşmıyoruz” dedi

“Bizim Derdimiz Ankaramız’la”

Ankaralı hangi aday olursa destek vermeye hazır olduklarının altını çizen Uğraş, “Biz Ankara’ya en iyi hizmet edebilecek adayı istiyoruz. Ankara’nın derdini en iyi Ankaralı bilir. Bizim derdimiz Ankaramız’la. Seçildiğinde rozetini çıkaracak, kendisini Ankara’ya adayacak bir belediye başkanına ihtiyacımız var. Ankara’yı marka kent yapacak olan bir başkan arıyoruz” diye konuştu.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 12:34:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?