3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Devletin zirvesi cenazede buluştu

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Necati Çelik için Kocatepe Camii'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Solunum yetmezliği sonucu hayatını kaybeden eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, Kocaeli eski milletvekili ve Hak-İş Konfederasyonu eski Genel Başkanı Necati Çelik'in cenazesi, Kocatepe Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Törene, Çelik'in ailesi ve yakınları ile Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, çok sayıda bakan ile eski siyasiler katıldı.
Başbakan Erdoğan, cenazeye katılan eski bakanlarından Abdüllatif Şener ile tokalaşmazken, Şener Bakanlar Kurulu'nun yeni üyesi Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve Hasan Celal Güzel ile sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan, cenaze namazının ardından Çelik'in cenazesini bir süre omuzlarında taşıdı. Çelik'in cenazesi, Kocaeli'nin Gölcük ilçesi Hamidiye Köyü'nde yarın toprağa verilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2009 Pazartesi 15:04:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?