3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Ekonomik kriz cinneti!

Ankara'da maddi sorunlar yaşayan şahıs, eşi ve 2 çocuğunu başından vurduktan sonra son kurşunu kendi kafasına sıktı. Dehşet verici olayda baba ve 2 çocuğu ağır yaralanırken, anne hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Aydınlıkevler semtinde kuyumculuk yapan Fikret Özbaşaran, yaşadığı mali sorunlar nedeniyle bunalıma girerek dehşet saçtı. Cinnet getiren Fikret Özbaşaran, öğle saatlerinde Subayevleri semti Doru Sokak'taki evinde önce eşi Ayfer Özbaşaran'ı, daha sonra da çocukları Ödül (10) ve Atacan'ı (8) başından vurdu.

Baba, son kurşunu da kendi başına sıktı. Ayfer Özbaşaran evde hayatını kaybederken, baba ve 2 çocuğu ağır yaralandı. Fikret Özbaşaran ve 2 çocuğu, Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Kuyumculuk yapan Fikret Özbaşaran'ın bir süre önce bankadan konut kredisi çektiği ve işleri kötü gittiği için uzun süredir bunalımda olduğu öğrenildi.

Olayda ağır yaralanan Atacan'ın öğretmeni Erol Öztekin, gözyaşları arasında, "Bize haber geldiğinde çilingirle kapıyı açtık. İçerideki manzara korkunçtu. Çocuklar, anne ve baba ayrı odalarda kanlar içerisinde yerde yatıyordu. Fikret Bey çok onurlu bir insandı. Sanıyorum banka borcunu ödeyemeyince cinnet geçirdi. Olayın şokundayız, çok üzgünüz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 16:00:27
Güncelleme :14 Şubat 2009 Cumartesi 09:31:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?