3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Elmadağ'da trafik kazaları: 11 yaralı

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde yarım saat içerisinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 11 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre ilk kaza Kırıkkale-Ankara karayolu Kayadibi mevkiinde meydana geldi.

Miktad İşcan idaresindeki traktör, karayoluna aniden çıkınca anayolda seyir halinde bulunan Süreyya Yılmaz idaresindeki 06 ZGM 02 plakalı araç ile çarpıştı.

Kazada traktör şoförü yara almadan kurtulurken diğer araçta bulunan ve aynı aileden olan Süreyya Yılma, Umut Can Yılmaz, Süleyman Yılmaz, Necla yılmaz, Saliha Yılmaz isimli şahıslar yaralandı.

Yaralı şahıslar olay yerine çağrılan ambulanslarla Ankara ve Kırıkkale'deki hastanelere kaldırıldı. Kaza sonrasında Kırıkkale Ankara karayolu bir süre trafiğe kapatılırken daha sonra kontrollü bir şekilde trafiğe açıldı.

İkinci kaza ise Elmadağ Edige mahallesi girişinde meydana geldi. Ahmet Kızıl idaresindeki 06 KZL 38 plakalı pikap mucur dökülmüş olan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Yol kenarında bulunan 35 metrelik şarampole taklalar atarak yuvarlanan araçta bulunan Metin, Satılmış Huri ve Aynur Demirkan isimli şahıslar yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar araçta bulunan yaralıları bulundukları yerden çıkartarak Elmadağ Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Sürücü Ahmet Kızıl yollardaki mucurların temizlenmemesine ve hiçbir trafik ışığı olmamasına anlam veremediklerini belirterek tepki gösterdi. Kazazedelerin durumlarının iyi olduğu belirtilirken her iki olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Zaman
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2009 Cuma 16:57:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?