3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Erdoğan'dan Filistin'e 40 YTL bağış

Cuma namazının ardından Gazze için 40 TL bağışta bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ergenekon soruşturması kapsamındaki son gözaltılarla ilgili sorulara, "Soruların cevaplarını arkadaşlarım verdi" karşılığını verdi.

Başbakan Erdoğan, cuma namazını AK Parti Genel Merkezi'nin karşısında bulunan Başyazıcıoğlu Camii'nde kıldı. Başbakan Erdoğan'ın yeni Basın Danışmanı Kemal Öztürk de cuma namazı için camiye geldi.

Cuma namazının ardından çocuklara oyuncak dağıtma geleneğini bugün de sürdüren Başbakan Erdoğan, bu kez cami içerisinde oyuncak dağıttı. Erdoğan, cuma namazının ardından Gazze için düzenlenen yardım kampanyasına da 40 TL bağışta bulundu. Bağışları toplayan cami görevlisi Hayrullah Kader, Diyanet'in izniyle cami olarak yardım kampanyası düzenlediklerini belirterek, Başbakan Erdoğan'ın da 40 TL bağışta bulunduğunu söyledi.

Başbakan Erdoğan, makam aracına yönelirken basın mensuplarının 'Son günlerdeki gelişmelerle ilgili sorularımız olabilir mi?' sorusu üzerine, "Soruların cevaplarını arkadaşlarım verdi. Teşekkür ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2009 Cuma 14:46:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?