3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Eşiyle sevgilisini öldürdü, intihar etti

Keçiören'de kuaförlük yapan bir kişi, 2 aylık eşi ve sevgilisini öldürdükten sonra intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, dün gece geç saatlerde Keçiören Gün Sazak Caddesi'ndeki boş arazide bir ceset bulunması üzerine harekete geçen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, silahla vurularak öldürülen kişinin 25 yaşındaki Suna Sert olduğunu belirledi.

Olayı aydınlatmak için çalışmalara başlayan ekipler, Suna Sert ile duygusal ilişkisi olduğu belirlenen Bayram Çakıcı'yı sorgulamak üzere Özgürlük Caddesi üzerindeki evine gitti. Çakıcı'nın evine giren ekipler, 2 aylık eşi Sibel Çakıcı'nın da silahla öldürüldüğünü belirlediler. Bu sırada başka bir odaya giren polisler, Bayram Çakıcı'nın cesediyle karşılaştı. Bayram Çakıcı'nın elinde 9 milimetre çapında silah bulan cinayet büro amirliği ekipleri, Çakıcı'nın intihar ettiğini belirledi.

Emniyet yetkilileri, Suna Sert ve Sibel Çakıcı'nın öldürüldüğü yerlerde de 9 milimetre çapında silaha ait boş kovanlar bulunduğunu belirterek, Bayram Çakıcı'nın intihar etmeden önce Suna Sert'i daha sonra da 2 aylık eşini öldürmüş olabileceğini ifade etti. Yetkililer, her üç olayda bulunan boş kovanların balistik incelemesinin ardından olayın kesinlik kazanacağını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 18:27:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?