3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Eskişehirspor hızlı trenle geldi

Turkcell Süper Ligi'nin 28. haftasında Ankaragücü ile karşılaşacak olan Eskişehirspor, Ankara'ya hızlı trenle geldi.

Deplasmanlara otobüs ve uçakla giden Eskişehirspor, hızlı tren hattının açılması ile birlikte bir ilke imza atarak, Ankaragücü ile oynacağı maç için hızlı trenle saat 16.40'da Ankara Garı'na geldi. Eskişehirspor kafilesi, garda TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, Demiryol-İş Genel Başkanı Ergun Atalay tarafından karşılandı. Trenin Ankara Garı'na gelmesinin ardından TCDD Genel Müdürü Karaman trene binerek futbolcularla sohbet etti. Karaman, Eskişehirsporlu futbolculara yolculuklarının nasıl geçtiğini ve herhangi bir sıkıntılarının olup olmadığını sordu. Futbolcuların trenden inmesi sırasında ise garda bekleyen vatandaşlar futbolcuları alkışlarla karşıladı. Eskişehirspor'un dev bayrağının asıldığı Ankara Garı'nda 'Kırmızı Şimşekler hoşgeldiniz' pankartı da dikkat çekti. Futbolcular, daha sonra VIP Salonu'na geçti.

TCDD Genel Müdürü Karaman, burada yaptığı konuşmada, Eskişehirspor'un hızlı trenle Ankara'ya gelmesinden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, "Eskişehirspor ile başlattığımız bu geleneği diğer takımlarımızla sürdürmek istiyoruz. Diğer takımlarımızı da davet ediyoruz" dedi. Karaman, futbolculara ve teknik heyete de birer demiryolu saati hediye etti.

Eskişehirspor takım kaptanı Sezgin de, hızlı trenle yaptıkları yolculuğun çok iyi geçtiğini belirterek, "Eskişehirspor ve Demiryolları olarak bir ilke imza attık. Tren gerçekten çok rahat ve hızlı. Treni herkese tavsiye ediyorum. Çok lüks bir yolculuk oldu. Maçlarımız için güzergah üzeri olursa mutlaka kullanmak isteriz" diye konuştu. Sezgin, Ankaragücü ile yapacakları maçla ilgili olarak ise, "Çok önemli bir maç. Buradan 3 puanla dönmek istiyoruz" dedi.

Gineli golcü futbolcu Youla da, hızlı trenle yaptıkları yolculuğun çok iyi geçtiğini ve trenin çok konforlu olduğunu söyledi. Youla, Ankaragücü maçından da 3 puanla dönmek istediklerini kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2009 Cuma 21:22:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?