3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Etimesgut'ta parklara bakım


Etimesgut Belediyesi, vatandaşların yaz ayı boyunca parklarda daha iyi vakit geçirmesi için parkların bakımlarını aralıksız sürdürüyor.

Belediye, parklardaki kameriye, oturma grupları, fitness spor aletleri ve oyun gruplarının bakımlarını yaptırırken uzayan çimleri ise biçtiriyor. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, vatandaşların parklarda artık daha güvenli bir şekilde vakit geçirdiklerini söylerken, parklarda bulunan görevlilerin vatandaşların her türlü isteklerini karşıladıklarını kaydetti.

Özellikle hafta sonlarında parkların daha kalabalık olduğunu belirten Başkan Demirel, Alparslan Türkeş Parkı'nın Etimesgutlular tarafından en çok ilgi gören park olduğunu söyledi. Başkan Demirel, parkta bulunan şelalenin vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördüğünü kaydetti.

Etimesgutluların Alparslan Türkeş Parkı'nda gönüllerince piknik yaptıklarını da söyleyen Başkan Demirel, "Vatandaşlar piknik yapmak için kilometrelerce yol gitmek zorunda kalmıyorlar. Alparslan Türkeş Parkı'nda gönüllerince eğleniyorlar" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2009 Salı 17:58:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?