3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Etimesgut'ta toplu nikah şöleni

Etimesgut Belediyesi, 18 çifti nikah ve düğün töreni ile evlendirdi. Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda düzenlenen nikah töreninde çiftler ve aileleri unutulmaz bir gece yaşadılar. 18 gelin ve damadın bütün düğün masrafları ve kıyafetleri belediye tarafından karşılandı.

Çiftlerin nikahını Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel kıyarken şahitliklerini, Etimesgut Kaymakamı Recep Erkılıç, Başkan Demirel'in eşi İlknur Demirel, Belediye Başkan Yardımcıları Hamit Yavuz, Alaattin Sonat, Cemal Satılmış, Ayhan Ünal ve MHP Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Firdevs Poyrazoğlu yaptı. Toplu halde evlenmek istediklerini haykıran gelin ve damatların mutlulukları yüzlerine yansıdı.

Nikahın ardından Başkan Demirel ve eşi İlknur Demirel, çiftleri tek tek tebrik ederek takılarını taktılar. Çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Demirel, belediyelerin alt yapı ve üst yapı sorumluluklarının yanı sıra sosyal belediyecilik alanında da hizmetler vermesi gerektiğini belirterek, toplu nikah töreninin bunun en güzel örneği olduğunu kaydetti.

Yeni çiftlere tavsiyelerde de bulunan Demirel, "Evliliğinizde sevgide saygıda kusur etmeyin. Birbirinize karşı, şefkatli, sadakatli ve merhametli olun. Hepinize hayırlı bir evlilik ve mutlu bir ömür diliyorum" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2009 Pazar 15:06:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?