3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Evi yanan aileye Akgül'den ziyaret

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mutlu Mahallesi’nde evi yanan vatandaşa geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ailenin üzüntüsünü paylaşan Başkan Akgül, belediye olarak imkanları dahilinde gerekeni yapacaklarını söyledi.

Gecekondu Tamamen Yandı

Mutlu Mahallesi 141. Sokak’ta elektrik kontağından çıktığı belirlenen yangın sonucu gecekondu kullanılamaz hale geldi. Ali Fuat Şancı’nın eşi ve 3 çocuğuyla beraber yaşadığı 2 odalı gecekondunun içerisindeki eşyalar da tamamen yandı.

Elimizden Geleni Yapacağız

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, üzüntülü aileye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Gecekonduda incelemelerde bulunan Başkan Akgül, Şancı ailesinin üzüntüsüne ortak oldu. Yangın mağduru Şancı ailesini teselli eden Akgül, evin tadilatının bir an önce yapılması için ilgili birimlere talimat verdi. Başkan Akgül, belediye olarak imkanları dahilinde Şancı ailesi için gerekeni yapacaklarını belirtti.

Can Kaybı Yaşanmaması Sevindirici

Başkan Akgül, gecekonduda Mamak Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı yetkililerinin de inceleme yaptığını belirterek, “Önemli olan can kaybı yaşanmaması. Daha büyük bir facia yaşanabilirdi. Maddi kayıplar nasıl olsa yerine koyulabilir. Elbirliğiyle, ailemizi mağdur etmeyeceğiz” dedi.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2009 Çarşamba 10:30:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?