3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Foseptikten aşk cinayeti çıktı

Ankara'da geçtiğimiz hafta bir foseptik çukuru içinde bulunan cesedin ardından aşk cinayeti çıktı.

Çankaya ilçesi Türközü Ziya Oralay Caddesi Metin Oktay İlköğretim Okulu yanında Cuma günü bir kanalizasyonda bulunan erkek cesedinin ardından ilginç bilgiler ortaya çıktı. Cinayete kurban olduğu tespit edilen cesedin 1974 doğumlu Cafer Akgüneş'e ait olduğu tespit edilirken, cinayetin 11 Aralık 2007 tarihinde işlendiği belirlendi.

Cinayeti araştıran Ankara Emniyeti Cinayet Bürosu ekipleri kısa sürede olayı ortaya çıkarmayı başardı. Yaklaşık 1.5 senedir kanalizasyonda bulunan cesedi ayakkabısı vasıtasıyla teşhis eden cinayet bürosu ekipleri, yaptığı operasayonla 3 kişiyi gözaltına aldı. Sürdürülen soruşturma doğrultusunda gözaltına alınan Temam S., Lütfü S. ve Zeynal Ç., suçlarını itiraf etti.

Yaşanan tüm olayların ardından ise ortaya aşk cinayeti çıktı. Maktül Cafer Akgüneş'in, Temam S. ile bir ilişkisinin olduğu ve aynı zamanda sanıklardan Zeynal Ç.'nin kız arkadaşı Gülten K.'ya tazicde bulunduğu bildirildi. Bunun üzerine Temam S. ve Gülten K. bu olayı Lütfü S. ve Zeynal Ç.'ye anlattı. Grubun yaptığı plan
doğrultusunda Temam S., Cafer Akgüneş'i bulundukları eve çağırdı.

Temam S., Cafer Akgüneş'i kafasına tava ile vurarak bayılttı. Bu esnada yan odada saklanan Lütfü S. içeriye gelerek, can çekişen Cafer Akgüneş'i boğarak öldürdü. Daha sonra Lütfü S. ve Zeynal Ç., Cafer Akgüneş'in cesedini bir halıya sardı. Cesedi 1 gün evde saklayan ikilinin, Cafer Akgüneş'i kanalizasyona attığı ortaya çıktı.

Ankara Emniyeti'nde sorguları tamamlanan ve suçlarını itiraf eden Temam S., Lütfü S. ve Zeynal Ç., Ankara Adliyesi'ne götürüldü.
 

İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 16:32:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?