3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Futbol turnuvası start aldı

Okulların tatile girmesiyle birlikte yaz okulu olarak hizmet veren Mamak Belediyesi Bilgi Evleri’nde futbol heyecanı yaşanıyor.

İlçedeki 8 Bilgi Evi’nin öğrencileri arasında yapılacak futbol turnuvasının startı verildi. Büyükler ve küçükler olmak üzere 2 ayrı kategoride gerçekleştirilecek ve 4 gün sürecek turnuvada final maçları cuma günü oynanacak. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, turnuvayı ilçenin değişik yerlerinde eğitim gören öğrencilerin tanışması ve kaynaşması amacıyla düzenlediklerini bildirdi.

Bilgi Evleri Futbol Turnuvası

Mamak’ın 8 ayrı ilçesinde hizmet veren Mamak Belediyesi Bilgi Evleri’nde öğrenciler yazın tadını futbolla çıkarıyor. Yaz okulu olarak hizmet vermeyi sürdüren Bilgi Evleri öğrencileri arasında düzenlenen futbol turnuvasının startı verildi. Yaklaşık 160 öğrencinin katıldığı turnuva Bayındır Spor Kompleksi’nde 4 gün sürecek. Bayındır Spor Kompleksi’nde düzenlenen turnuva öğrencisi öğrencilere Mamak Belediyesi logolu t-shirt ve şapka dağıtıldı.

Şampiyon Takıma Ödül

Büyükler ve küçükler olmak üzere 2 ayrı kategoride gerçekleştirilecek turnuvada final maçları cuma günü oynanacak. Büyüklerde şampiyon olan takımın öğrencileri eşofman takımıyla küçükler kategorisinde şampiyon olacak öğrenciler de kırtasiye setinin bulunduğu okul çantasıyla ödüllendirilecek. Turnuva da elenen takımlara okuma kitabı hediye edilecek.

Çocuklarımızın Geleceği Aydınlık Olsun”

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, turnuvayı ilçenin değişik yerlerinde eğitim gören öğrencilerin tanışması ve kaynaşması amacıyla düzenlediklerini bildirdi. Yaz okulunda öğrencilerin dolu dolu bir tatil imkanı geçirme bulduğunu belirten Akgül, “Amacımızı çocuklarımızı yaz tatilinde zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak. Çocuklarımızın geleceğe hazırlanmasına katkı sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Onların geleceği aydınlık olsun” dedi.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2009 Salı 12:28:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?