3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Gasp çetesi çökertildi

ÖZÜRLÜLERİ GASP EDEN ÇETE ÇÖKERTİLDİ

Başkentte özürlüleri gasp eden bir şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda 1 kişi tutuklanırken 4 kişi gözaltına alındı.

Altındağ ve Çankaya ilçelerinde gece meydana gelen bıçak tehdidi ile gasp olaylarıyla ilgili yapılan çalışmalar neticesinde O.N. isimli zanlı 17 Kasım 2009 tarihinde yakalandı. Zanlı müştekiler tarafından teşhis edildi. Mahkemeye çıkarılan zanlı gaspçılık suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. O.N. ile birlikte gasp olayına karıştığı tespit edilen kişilerin yakalanması için yapılan çalışmalar sonucunda Gasp Büro Amirliği ekipleri M.K. isimli şüpheliyi de gözaltına aldı. Zanlı M.K. de müştekiler

tarafından kesin ve net olarak teşhis edildi. Zanlının gasp ettiği cep telefonlarını sattığı belirlenen Ş.K., İ.Ö., ve H.Ö. isimli zanlılar da gözaltına alındı. Zanlının gasp ettiği belirlenen 6 kişiden V.N.'nin işitme ve konuşma özürlü, H.T. ve C.T.'nin ise işitme özürlü olduğu anlaşıldı. Olayla ilgileri olduğu iddia edilen M.K., Ş.K., İ.Ö. ve H.Ö. polis sorgularının tamamlanmasın ardından adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2009 Pazar 10:43:04
Güncelleme :23 Kasım 2009 Pazartesi 08:25:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?