3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Gençlerbirliği'nde stres azaldı

Gençlerbirliği Basın Sözcüsü Muammer Akyüz, Gaziantepspor karşısında aldıkları galibiyetle biraz olsun rahatladıklarını belirterek, gelecek maçlara daha az stresli çıkacaklarını söyledi.

Muammer Akyüz, yaptığı yazılı açıklamada son haftalarda stres yüzünden istedikleri futbolu sahaya yansıtamadıklarını söyledi.

Süper Lig'de alt sıralarda bulunan takımlar arasındaki yarışın iyice kızıştığını belirten Akyüz, "Sezonun sonuna yaklaştıkça özellikle puan cetvelinin alt sıralarında bulunan takımlar arasındaki yarış iyice kızıştı diyebiliriz. Daha önceki haftalarda da görüldüğü gibi her takım, her takımı yenebilmektedir. Artık hiçbir maçın sonucu sürpriz olarak görülmemelidir. Düştüğüne kesin gözü ile bakılan Hacettepespor belki de futbol tarihine geçecek bir onur mücadelesi verirken, Kocaelispor ümidini sürdürüyor. Bu da ligdeki heyecanın artarak sürmesini sağlıyor. Gençlerbirliği olarak biz bu hafta sahamızda oynadığımız Gaziantepspor maçı beklediğimizden de zor geçti. Çok iyi oyun oynadık diyemeyiz, ancak bulduğumuz az sayıdaki pozizyonlardan birisini gole çevirerek üç puanın sahibi olduk" dedi.

Bundan sonraki haftalarda sonucun, oynanan futboldan daha önemli olduğunun altını çizen Akyüz, "Hep söylediğimiz gibi artık kalan haftalarda iyi futbol beklenmemeli. Tüm takımlar kıran kırana puan mücadelesi veriyor. Geçen hafta Trabzonspor maçında olduğu gibi iyi oynayıp puan alamamaktansa kötü oynayıp puan almak çok daha önemli olmuştur. 35 puanda olmamıza rağmen henüz herşey bitmiş değildir. Bu hafta oynayacağımız zorlu İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından da üç puan almak istiyoruz. Üç hafta önceye göre takımımız daha az stresli olarak çıkacağı bundan sonraki her maça üç puan için çıkacaktır" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2009 Salı 13:47:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?