3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Gökçek eleştirilere cevap verecek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yerel seçimlere doğru kendisi hakkında haksız eleştiriler yapıldığını belirterek, 1 Mart'tan itibaren büyükşehir belediyesi aleyhine yapılan haberlere internet sitesinden cevap vereceğini söyledi.

AK Parti'nin Ankara adayı Melih Gökçek, kendisine yönelik eleştirilere www.melihgokcek.com.tr adresinden yanıt vereceğini anlatarak, "Kendime ait bu sitede yaptıklarım, yapacaklarım, engellenen projelerin yayına iftiralar adlı bir bölüm açacağız. Son günlerde bazı medya kuruluşları iftira haberler ile üzerime geliyor. Artık iftira yapılan haberleri buradan duyuracağız. Ankaralı hemşerilerime projelerim yerine bu iftiralara cevap vermekle zamanım geçiyor. Bütün medya kuruluşlarına sesleniyorum. 1 Mart'a kadar aleyhime yazılan bütün haberlere cevap vereceğim. Ancak 1 Mart'tan sonra olumsuz yayınlanan haberlere internetten cevap vereceğim" diye konuştu.

Gökçek, Ankaralıların bu seçimde sağduyu olacağını ifade ederek, yayınlanan iftira haberlerinden dolayı Ankaralıların sandıkta cevabı vereceğine söyledi. Gökçek,"Bazı medya kuruluşlarının aleyhime yaptıkları yayınlara cevap vermesem suçlu pozisyonuna düşerim. Ancak 141 projem var, aleyhime çıkan haberlere cevap vermekten projelerimi anlatamıyorum. 1 Mart'tan sonra hakkımda çıkan olumsuz haberleri internet aracılığı ile cevap vereceğim" şeklinde konuştu. "Ankaralı seçmenlerine projelerimi anlatacağım" diyen Gökçek, Ankara'da 15 yılda yaptıklarını bütün dünyanın alkışladığını dile getirdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yeni dönemde Ankara Belediyesi'nin bütün ihalelerini internet ve televizyon aracılığı ile duyuracaklarını ifade ederek, "Ankara Büyükşehir Belediyesi Türkiye'nin en şeffaf belediyesi olacak. İhaleler internet sitesinden büyük ihaleler televizyonlardan Ankaralılara canlı yayınlanacak. Belediyemizin bütün alımlarını kamuya açacağız. Bu dürüstlük adına bir meydan okumadır. Belediyeyi daha şeffaf bir hale getirmek için bütün projelerimizi uygulayacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 12:57:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?