3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Gökçek seçim startını veriyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Melih Gökçek, seçim çalışmalarının startını 7 Şubat'ta verecek. Gökçek, 15 Mart'a kadar binlerce kilometre yol katederek, seçmenlerine çalışmalarını anlatacak.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 1 Ocak 2009 tarihinde Ankara'dan tekrar aday gösterilen Gökçek, seçim çalışmaları için yoğun çalışma temposu içine girdi.

Dikmen'deki konutunda seçim hazırlıklarını yapan Gökçek, 7 Şubat'tan itibaren Ankara'nın 25 ilçesinde vatandaşlarla biraraya gelecek. Seçim startını Yenimahalle ilçesinde verecek olan Gökçek, daha sonra Etimesgut, Mamak, Altındağ, Keiçiören ve Sincan ilçelerinde vatandaşlarla biraraya gelecek. Gökçek, Ankaralılara su, doğalgaz ve alt geçit çalışmaları hakkında bilgi verecek. 22 günden bu yana medyadan uzak kalan Gökçek, 7 Şubat'tan itibaren televizyon kanallarında açık oturumlara katılarak, Ankaralılara projelerini açıklayacak.

Gökçek'in, MHP'li seçmenlere ise mesaj yollayarak oy isteyeceği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2009 Cuma 12:55:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yüksel tekin IP: 78.164.153.xxx Tarih : 23.01.2009 17:01:16

sayın gökçek boşa uğraşma mhpli seçmenden oy isteyecem diye,ülkücülerde kara partinin değirmenine taşıyacak suyu yok artık,mhpliler mansur başkanlarını getirecekler ankaranın başına.