3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Gökçek'ten öpüşme yasağı

MELİH GÖKÇEK, BÜROKRATLARI İLE ÖPÜŞMEK YERİNE TOKALAŞMAYI TERCİH ETTİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kurban Bayramı'nda Mekke'de bulunmasından dolayı belediye bürokratları ile bayramlaşma töreni yaptı.

Gökçek, domuz gribine karşı önlem almak için belediye bürokratları ve vatandaşlar ile öpüşmek yerine tokalaşmayı tercih etti.

Gökçek, Kurban Bayramı'nda Hac ibadeti yapmasından dolayı Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan işçiler ve bürokratlar ile bayramlaştı. Genel Sekreter Altan Raşit Civan, EGO Genel Müdürü Ömer Ulu, şirket müdürleri ve belediye çalışanları Gökçek'i makamında ziyaret ederek bayralaştı. Gökçek, hacca gitmesinden dolayı kendisini ziyaret eden çalışanlarına çikolata yerine hurma ikram etti. Bazı çalışanlarının Gökçek'i yanaktan öpmesi üzerine Gökçek, "Domuz gribi olabiliriz" diyerek geri çekti.

Yaklaşık 800 çalışanı ile 1.5 saat tokalaşan Gökçek, ilçe belediye başkanları ile görüşme yaptı. Gökçek, İHA'ya yaptığı açıklamada, Ankaragücü ile Fenerbahçe'nin karşılaşmasında bir sürpriz çıkacağını belirterek, Ankaragücü'nün galip geleceğini ileri sürdü. Gökçek, Fenerbahçe'nin zor günler geçirdiğini belirterek, Ankaragücü'nün 3 puana ihtiyacı olduğunu anlattı, karşılaşmadan Ankaragücü'nün galip geleceğini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2009 Cuma 18:25:05
Güncelleme :12 Aralık 2009 Cumartesi 11:26:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?