3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Görüntü kirliliği sona erdi

Yenimahalle Belediyesi, şehir içerisinde kalan iş yerleri için modern siteler oluşturarak görüntü kirliliğini sona erdirdi.

Mezbelelik görüntüsüyle dikkatleri üzerine çeken bir alanda hizmet veren mermerciler, büzücüler ve inşaat malzemecileri, Yenimahalle Belediyesi'nce altyapısı ve yeni açılan yolları ile her türlü imkanın sağlandığı modern sitelere taşınıyor.

Yenimahalle'nin sanayi ve modern şehirciliğin iç içe olduğu bir yerleşim yeri olduğunu ifade eden Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, "Yenimahalle gerek nüfus, gerekse yüzölçümü açısından Türkiye'deki birçok ilden büyük ve sanayi bölgelerinin yoğun olarak bulunduğu bir metropol ilçedir. Yenimahalle Belediyesi işleyişi zorlaştıran değil, kolaylaştıran bir belediyedir. İlçemiz gerçekleştirdiğimiz hizmetler sayesinde herkesin imrendiği ve yaşamak istediği bir yer haline geldi. Yenimahalle'yi tercih edenler gün geçtikçe artıyor" dedi.

Yenimahalle'nin Ankara'nın parlayan yıldızı olduğunu belirten Duyar, "İlçemizi ticaretin, kültürün, sanatın merkezi yapmayı hedefliyoruz. Bölgemizde yatırım yapmak isteyen herkese kapımız açık, elimizden gelen desteği sağlamaya hazırız. Açık bir şekilde ifade ediyor ve açık çek veriyorum. İstihdama yönelik, işsizliğin önlenmesine yönelik, üretime yönelik her türlü işbirliğine Yenimahalle Belediyesi olarak hazırız. Vatandaşımızı rahatsız eden çevre kirliliği oluşturan, konutların altında çevreyi kirleten bu görüntüler Yenimahalle'mize yakışmazdı. Esnafımızı da düşünerek hem onların alışverişi daha güzel ortamda yapmaları için hem de kendilerine ait iş yerlerinde faaliyet gösterebilmeleri için modern siteler oluşturduk. Gelişen ve değişen Yenimahalle'de hem vatandaşımız ve hem de halkımızın rahat etmesini arzu ediyoruz. Yenimahalle, Ankara'nın parlayan yıldızı ve bizimle kazanan ilçesi oldu" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 17:32:10
Güncelleme :12 Şubat 2009 Perşembe 17:33:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?