3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Gözler Başkent derbisinde

Hacettepespor, Turkcell Süper Ligi'nin 21. haftasında başkent derbisinde karşılaşacağı Ankaraspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Süper Lig'in son sırasından kurtulma mücadelesi veren Hacettepespor, son haftalarda bir düşüş içine giren Ankaraspor ile Pazar günü oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarına teknik direktör Erdoğan Arıca yönetiminde yapılan antrenmanla devam etti. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, yarı sahada oynanan çift kale maç ile sona erdi.

Çift kale maçta favori gösterilen yeşil takımı 2-0 yenen turuncu takım büyük sevinç yaşadı. Turuncu takım futbolcular, kendilerinde forma giyen yardımcı antrenör
Ergün Penbe'yi yere yatırarak, sırayla üzerine atladı. Büyük bir neşe içinde biten antrenmana sakatlıkları bulunan Sandro ve Tolga Seyhan katılmazken, İbrahim Şahin takımdan ayrı çalıştı.

Antrenman sonrasında açıklamalarda bulunan Erdoğan Arıca, Ankaraspor maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini belirterek, "Puan almayı erteleyecek durumumuz kalmadı. Ankaraspor maçını kesinlikle kazanmalıyız. Küme düşme hattındaki takımlarla aramızdaki puan farkı açıldı ve bunu kapatmalıyız. Çok iyi hazırlandık. Bazı sakat oyuncularımız var. Bunun dışında her şey iyi. Ankaraspor maçını kazanmak için her şeyi yapacağız" diye konuştu.

Ligin ikinci yarısında oynadıkları maçlarda istedikleri sonucu alamadıklarını ve takımdan böyle bir performans beklemediğini dile getiren savunma oyuncusu Murat Kalkan, önlerinde bulunan Ankaraspor maçını kazanarak galibiyet serisi yakalamak istediklerini belirtti.

Hacettepe'nin genç forvet oyuncusu Ümit Tütünci ise, önlerindeki her maçın ayrı ayrı bir hedef olduğunu ve bunlardan ilkinin Ankaraspor maçı olduğunu ifade ederek, "Galip gelerek serilere başlamak istiyoruz ve bunu da başaracak güçteyiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 12:37:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?