3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Gül'den 29 Ekim resepsiyonu

CUMHURBAŞKANI GÜL'DEN 29 EKİM RESEPSİYONU

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Çankaya Köşkü'nde bir resepsiyon verdi. Resepsiyonda, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ ayaküstü bir süre sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Gül, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonlarının ilkinde devlet erkanını Çankaya Köşkü'nde ağırladı.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da öğle ve akşam olmak üzere iki resepsiyon verecek olan Gül, öğle resepsiyonunda davetlileri tek başına karşıladı. Resepsiyona, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, kuvvet komutanları, kabine üyelerinin de aralarında bulunduğu yaklaşık bin kişi katıldı. Başbakan Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Başbuğ, Gül'ün katılımcıları karşılaması esnasında ayaküstü sohbet etti. Erdoğan ve Başbuğ'un sohbetine daha sonra TBMM Başkanı Şahin de katıldı. Muhalefet liderlerinin katılmadığı resepsiyonda, CHP'den Ankara Milletvekili Bayram Meral, MHP'den ise Behiç Kılıç yer aldı.

Cumhurbaşkanı Gül, Dünya Güreş Şampiyonası'nda dereceye giren milli sporcularla da hatıra fotoğraf çektirdi. Gül, gazetecilere dönerek, "Bayramınızı kutluyorum" dedi.

CUMHURBAŞKANI GÜL'DEN 29 EKİM RESEPSİYONU
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2009 Perşembe 15:39:02
Güncelleme :29 Ekim 2009 Perşembe 19:23:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?