3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Hacettepespor'da gelen gideni arattı

Turkcell Süper Ligi'nin son sırasında bulunan Hacettepespor'da 9. hafta sonunda gerçekleştirilen teknik direktör değişikliği beklenen katkıyı yapmadı.

Süper Lig'de 18 hafta sonunda 10 puanla son sırada bulunan Hacettepespor'da 9. hafta sonunda yapılan teknik direktör değişikliği, 'gelen gideni aratır' sözünü hatırlattı. Geçtiğimiz sezon Süper Ligi 11. sırada tamamlayan Hacettepespor'un başarısında önemli bir paya sahip olan teknik direktör Osman Özdemir'in, bu sezon 9. hafta sonunda görevine son verilmişti.

Osman Özdemir, 9 haftalık periyotta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 8 puan toplamıştı. 10. hafta öncesinde göreve gelen Erdoğan Arıca ise, Hacettepespor'un başında 9 maçta sadece 2 puan toplayabildi. Erdoğan Arıca, 9 maçlık periyotta sadece Gaziantepspor ve Bursaspor deplasmanlarında golsüz beraberlik elde etti.

9 maçta 2 beraberlik ve 7 mağlubiyet alan Erdoğan Arıca, kendisiyle aynı sayıda maçta görev alan Osman Özdemir'in 6 puan gerisinde kaldı. Erdoğan Arıca yönetimindeki Hacettepespor, ayrıca başka ilginç bir istatistiğin daha sahibi oldu. Arıca döneminde Hacettepespor, 9 maçta sadece 2 gol atabildi.

Osman Özdemir yönetimindeki mor-beyazlılar 9 maçta 7 gol atmıştı. Küme düşme hattında büyük bir mücadelenin içine giren ve son olarak Bursaspor deplasmanından puan çıkararak umutlanan Hacettepespor'un ilerleyen haftalarda göstereceği performans merak konusu oldu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2009 Pazartesi 15:01:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?