3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Hacettepespor'dan ilk galibiyet

Hacettepespor, Bank Asya 1. Ligi'nin 6. haftasında Samsunspor'u 1-0 mağlup ederek, bu sezon ilk galibiyetini aldı.

Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Hacettepespor Teknik Direktörü Önder Özen, zor bir maç oynadıklarını ifade ederek, "Çok geç kalmış bir galibiyetin kutlamasını yaptık. Yeni oluşmuş genç bir takımız. Ligin fizik gücü en yüksek ve en dinamik takımıyız. Bunu da sezon öncesi çalışmalarına borçluyuz. Performansımızın önüne geçen bazı psikolojik nedenler vardı. Bugün aldığımız galibiyetle bunu aştığımızı gördük. Netice almayı öğrenmemiz lazım. Önde oynamaya alışık değiliz. Öne geçtiğimiz zaman farkı arttırabilmeliyiz. Bunun üzerine çalışacağız. Daha önce dediğim gibi acı çekerek öğreniyoruz. En az acıyı çekerek en iyi yerlere gelmek istiyoruz. Geelecek haftalarda oynayacağımız maçlardan 60 puana talibiz. İlk yarıyı 23-24 puanda tamamlarsak hedeflerimize ulaşabiliriz" diye konuştu.

Samsunspor Teknik Direktörü Turhan Özyazanlar ise deplasmanlarda istedikleri sonuçları alamadıklarını belirterek, "Maçın sonucu bu olmamalıydı. Maçı en az berabere bitirmeliydik. Deplasman fobimiz var. Teknikten çok psikolojik problemlerimiz var. Bunu çözmeliyiz. Takıma yeni katılan futbolcuların adapte olmasıyla daha iyi sonuçlar alacağız" dedi.

Hacettepesporlu futbolcular Ali Cansun ve Kemal Akbaba, güzel bir mücadelenin ardından sezonun ilk galibiyetini aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2009 Pazar 20:14:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?