3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Halk Eğitim'den iş imkanı!


Nallıhan Halk Eğitimi Merkezi halka meslek edindirme kursları vermenin yanı sıra onların istihdamına katkı sağlama yönünde çalışmalara başladı.

Nallıhan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Muhittin Ören 2008-2009 Eğitim Öğretim yılında Eylül ayından bu yana açmış oldukları 49 Mesleki Kursta 1047 kursiyere eğitim verdiklerini söyledi.

Nallıhan Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Mustafa ERYİĞİT tarafından hazırlanan ve yürütülen WEB TABANLI İSTİHDAM PROJESİ’nde amaç kurslarımızı başarıyla bitiren vatandaşlarımızın bir işe yerleşmesine olanak sağlamak.

Eğitimlerini tamamlayarak merkezimizden sertifika alıp projeye dahil olmak isteyenlerin bilgileri (Kişisel bilgileri, fotoğrafları, meslek tecrübeleri, CV’leri ….vb) internet ortamında yayınlanacak. Kişilerin İletişim bilgileri halk eğitimi merkezimizde olacak.

Mustafa ERYİĞİT Merkezimizde verilen meslek edindirme kurslarından İğne oyası, bilgisayar operatörlüğü, satış elemanı , iş makinesi operatörlüğü, temel kaynakçılık , argon kaynakçılık, kalorifer ateşçiliği kurslarını başarıyla tamamlayanların istihdam edilme imkanı olan kuruluşlarla iletişim kurulacak. Bu kuruluşların projeye dahil edilmesi sağlanarak ekstra bir eğitim talebi olması durumunda istihdamını düşündükleri kişilere bu eğitimde verilecektir dedi.

İğne oyası konusunda sürekli merkezimize ürün talebi gelmektedir Ülkemizin her köşesinden. Kurulan bu sistemle iğne oyası yapan bayanlarımızla isteyenleri buluşturacak iğne oyası yapıp satmalarını sağlayacağız.

Müdür Yardımcısı Mustafa ERYİĞİT Bilgisayar operatörlüğü konusunda istihdam sağlaması muhtemel kuruluşlardan verilen eğitimin dışından başka program sertifikası talebi gelmesi durumunda o programın kursu açılarak kursiyerlerimizin yetişmesi sağlanacaktır dedi. Ayrıca işyerlerinin kendilerine ait paket programı olması durumunda bunun öğretiminin de merkezimizde ücret alınmadan verileceğini söyledi. Tek amacımız merkezimizde eğitimin alan insanlarımızın bir işe yerleşmesine olanak sağlamaktır.

Şu ana kadar çok sayıda istihdam sağlayacak kurumla iletişime geçilerek proje hakkında çok detaylı bilgi verilmiştir. Proje hakkında bilgi almak için bilgi@nallihanhem.com mail adresini 0 (312) 785 1381 nolu telefonu kullanabilirsiniz.
 

Kenthaber
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 10:53:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?