3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Halk Ekmek'ten 'halk poğaça'

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası Ankaralılara 'halk poğaça' ürününü çıkarmaya hazırlanıyor. Halk Ekmek ilk etapta fabrika satış mağazasında çıkarmasının ardından daha sonra tüm ekmek büfelerinde yer alacak.

Ankara Halk Ekmek Fabrikası 15 Ekim'den itibaren yeni ürün olarak stantta yer alacak halk poğaçayı çıkarıyor. 80 gram olan halk poğaça saatte 10 bin adet çıkarılacak.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Ankara Halk Ekmek Genel Müdürü Ali İlkbahar, halk poğaçanın denemesinin 2 aydan bu yana sürdüğünü hatırlatarak, bu haftadan itibaren halk ekmek satış mağazasında sunulacağını söyledi. İlkbahar, Halk poğaça ürününü çıkarmadan önce ARGE çalışmaları yaparak çok güzel sonuçlar aldıklarını anlatarak şöyle devam etti:

"İstiyoruz Ankaralılar yoğun ilgi göstermesini bekliyoruz. Saatte 10 bin adet üreteceğiz. Tadı ve lezzeti de çok güzel. Kısa sürede Ankaralıların beğenisine sunarak iyi sonuç alacağız. İlk etapta kendi satış mağazamızda başlıyoruz. Daha sonra simit camekanları ve büfelerimizde satışa başlatacağız. 80 gram civarında piyasada satılan ürünlerin daha altında olacak. Halk poğaça ve fındıklı ekmeği aldıktan sonra kek yapmaya gerek yok. Ankaralı bayanlar ikisini tükettikten sonra son derece memnun kalacaklar. Hem ucuz, hem kaliteli ve hem lezzetli olacak."
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2009 Perşembe 17:57:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?