3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Hasta miniklere moral

Mamak Kültür Merkezi (MKM) kapılarını, Ankara Hastanesi’nde tedavi gören hasta çocuklar için açtı.

Mamak Belediyesi Kent Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Geçmiş Zaman Olur ki…” adlı oyun hasta ve yakınlarına moral oldu.

Dertlerinden Uzaklaştılar

Ankara Hastanesi’nde tedavi gören çocuklar, Mamak Belediyesi Kent Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Geçmiş Zaman Olur ki…’ adlı oyunu izledi. Kahkahanın eksik olmadığı oyunu merak içinde izleyen hasta ve yakınları bir an olsun sıkıntılarından uzaklaşarak, keyifli saatler geçirme imkanı buldu.

Moral Desteği Çok Önemli

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, hastaların en çok ihtiyaç duyduğu şeylerden birinin moral olduğunu belirterek, “Tıbbi tedavi yanında moral desteği de çok önemli. Sıkıntılar paylaşıldıkça azalır. Hasta ve hasta yakınlarının dertlerine ortak olmak, yalnız olmadıklarını hissettirmek, bu tür etkinliklerle onlara moral depolamak istiyoruz” dedi. Hasta yakınları da kendilerine bu imkanı sağlayan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’e teşekkür etti.

15. Oyun

Oyun, Mamak Kültür Merkezi Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde her pazar saat 15.00’da ücretsiz olarak izlenebiliyor. Kenan Olpak yönetimindeki Kent Tiyatrosu’nun sahnelediği 15. oyun olan ‘Geçmiş Zaman Olur ki’ izleyicilere nostalji yaşatıyor.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2009 Pazartesi 14:58:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?